Štvrtok, 9. júl, 2020 | Meniny má LujzaKrížovkyKrížovky

Vyhlásenie najúspešnejších športovcov okresu

Okresné združenie telesnej kultúry v piatok zorgan

Podujatie príhovorom otvoril primátor mesta Bojníc Vladislav Oravec, ktorý okrem iného privítal množstvo hostí z oblasti športu, primátorov našich miest ako aj zástupcov VÚC Trenčín. Neskôr predseda Okresného združenia telesnej kultúry Viliam Ugróczy zhodnotil uplynulý športový rok a potom sa pristúpilo k samotnému aktu oceňovania.

V kategórii dospelých bol vyhlásený ako najúspešnejší športovec prievidzského okresu za rok 2003 kickboxer Vladimír Idranyi z ŠK Kickbox Idranyi. Za hodnotené obdobie sa stal vicemajstrom Európy, bronzovým medailistom z majstrovstiev sveta, víťazom slovenského pohára v kickboxe a majstrom republiky. Do pätice najúspešnejších športovcov prievidzského okresu za vlaňajší rok boli ďalej v abecednom poradí zaradení: hokejista Juraj Dušička z MŠHK Prievidza, vodný pólista Marián Grman z NCHZ Nováky, rýchlostný kanoista Radoslav Rus z KRK DAK Kiaba Nováky a cyklistka Jana Števková z CK KPN Real Prievidza.

V kategórii mládeže sa najúspešnejšou športovkyňou okresu za rok 2003 stala rýchlostná kanoistka Ivana Kmeťová z KRK DAK Kiaba Nováky, ktorá si na majstrovstvách sveta juniorov vybojovala šiestu priečku v K-1, taktiež je za rok 2003 juniorskou majsterkou republiky v K-1 a trojnásobnou ženskou šampiónkou Slovenska. V kategórii mládeže boli ďalej ocenení: zápasník Jaroslav Bahníček zo ZK Baník Prievidza, rýchlostný kanoista Ľubomír Hagara ml. z KRK DAK Kiaba Nováky, šípkar Filip Škteľ z Mamutíka Handlová a atlét Martin Urbanovský z AK Baník Prievidza.

Najúspešnejším mládežníckym kolektívom sa stalo družstvo kadetiek BK Palimpex Prievidza, najúspešnejším celkom v kategórii dospelých vodní pólisti NCHZ Nováky. Najúspešnejším trénerom mládeže bol vyhlásený Ján Pavlák, tréner kadetiek BK Palimpex Prievidza a kategórie dospelých Ladislav Idranyi st. z ŠK Kickbox Idranyi.

Z radou funkcionárov si ocenenia prevzali dvaja turistickí nadšenci Anton Tisaj z odboru turistiky TJ Magura Poruba a Koloman Matuška, člen OR klubu slovenských turistov. Zvláštne ocenenia boli udelené: primátorovi Prievidze Jánovi Bodnárovi, tajomníčke Komisie kultúry, vzdelávania a športu pri MsZ v Bojniciach Helene Dadíkovej, poslancovi VÚC Trenčín a MsZ v Prievidzi Jánovi Kotianovi st., členovi tenisového klubu NCHZ Nováky Dominikovi Huttovi, členovi ZK Baník Prievidza Ladislavovi Skarbovi (všetkým za výrazný podiel na rozvoji telesnej kultúry v okrese Prievidza), biatlonistovi Miroslavovi Matiaškovi (za dosiahnuté úspechy na majstrovstvách sveta juniorov) a najúspešnejšej škole v okrese Prievidza v športových súťažiach - III. ZŠ Sama Chalupku. Za propagáciu myšlienok Fair-play a za celoživotné pôsobenie v ich duchu boli ocenení: telesne postihnutý športovec Jozef Miština, futbalový funkcionár Slovana Čavoj Ján Cibulka a funkcionár a tréner prievidzského volejbalu Jozef Ugróczy.

O dosiahnutých úspechoch ocenených športovcov v roku 2003 sa dočítate v budúcom čísle Prieboja. Branislav BUCÁK

Text k foto: V kategórii dospelých boli ocenení, zľava: Vladimír Idranyi, Juraj Dušička (cenu prevzala jeho mama Viera Dušičková), Marián Grman, Radoslav Rus a Jana Števková (cenu prevzal manažér CK KPN Real Prievidza Rastislav Kubovič). Snímka: buc

Nechajte si posielať prehľad najdôležitejších správ e-mailom

Inzercia - Tlačové správy

1. Rozdávajú sa dotácie na tepelné čerpadlá. Využite to, kým sa dá
  2. Skvelý program pre deti? Pomôže výzva Gesto pre rodičov
  3. Morské oko vzniklo pred miliónmi rokov
  4. Samsung „zdivočel“. Za nákup ponúka späť až 2 tisícky
  5. Krížovkársky magazín Lišiak opäť v denníku SME
  6. Ázii dali košom. Tieto bicykle sa celé vyrábajú na Slovensku
  7. Poznáte zaujímavosti Malty? Tieto lákajú turistov najviac
  8. Lokálne nákupy vo VIVO! Markete
  9. Zmenia sa Vysoké Tatry na lunapark?
  10. Kedysi ovocie chutilo inak. Rozmanitosť sa zachovala na dedinách
  1. Rozdávajú sa dotácie na tepelné čerpadlá. Využite to, kým sa dá
  2. Morské oko vzniklo pred miliónmi rokov
  3. Keď sa inšpiráciou stane samotné víno
  4. Nezávislý test autokamer TESTADO dal vysoké hodnocení 9.1! Komu?
  5. O2 poľudštilo svoju zákaznícku linku
  6. Samsung „zdivočel“. Za nákup ponúka späť až 2 tisícky
  7. Krížovkársky magazín Lišiak opäť v denníku SME
  8. Garmin pridáva technológiu solárneho dobíjania
  9. Discover even more with the Spectacular Slovakia bundle offer
  10. Najviac slovenských dodávateľov vlastnej značky má COOP Jednota
  1. Ázii dali košom. Tieto bicykle sa celé vyrábajú na Slovensku 42 812
  2. Za päť rokov chce mať päť reštaurácií 16 220
  3. Poznáte zaujímavosti Malty? Tieto lákajú turistov najviac 15 678
  4. Kedysi ovocie chutilo inak. Rozmanitosť sa zachovala na dedinách 14 626
  5. Zmenia sa Vysoké Tatry na lunapark? 14 440
  6. 15 miest v Grécku, na ktoré sú domáci najpyšnejší 12 554
  7. Ťažšie sa vám dýcha? Možno máte vlhký dom 12 175
  8. Magazín denníka SME: Leto v Čechách a na Morave 10 447
  9. Leto na Slovensku: Mimoriadny 48-stranový magazín týždenníkov MY 10 153
  10. Morské oko vzniklo pred miliónmi rokov 8 575
Skryť Vypnúť reklamu

Hlavné správy z Správy Prievidza a Bojnice - aktuálne spravodajstvo na dnes| MY Horná Nitra

FOTO: V Zemianskych Kostoľanoch horela bytovka

Pri udalosti stále zasahujú profesionáli z Prievidze, Trenčína a členovia dobrovoľných hasičských zborov z obcí Bystričany, Zemianske Kostoľany a Kamenec pod Vtáčnikom.

Pre vidinu veľkého zisku požičali ľudia peniaze podvodníkovi

Viacero ľudí z okresu Prievidza naletelo na zaujímavú fintu 61-ročnému mužovi z Rimavskej Soboty. Aby peniaze získali, neváhali sa vopred zadĺžiť.

Prievidzský okresný súd.

FOTO: Bojnická zoo chová aj zvieratá so vzácnymi poruchami sfarbenia

Návštevníci môžu vidieť napríklad bielu samicu nandu pampového alebo čiernu samicu jaguára amerického.

Samica leoparda škvrnitého s melanizmom.
Malé deti sa podľa rodičov na ihriskách stávajú obeťami nevhodných atakov tínedžerov.

Najčítanejšie články MyRegiony.sk

Polícia žiada o pomoc

Vlak na železničnom priecestí zachytil malé dieťa

K nešťastiu s tragickým koncom došlo v pondelok poobede.

Nezastal na stopke, sedem ľudí skončilo so zraneniami

Vodič Peugeotu v nemocnici zomrel. Príčinu úmrtia určí pitva.

Už ste čítali?