Pondelok, 8. marec, 2021 | Meniny má Alan, AlanaKrížovkyKrížovky

Vyhlásenie najúspešnejších športovcov okresu

Okresné združenie telesnej kultúry v piatok zorgan

Podujatie príhovorom otvoril primátor mesta Bojníc Vladislav Oravec, ktorý okrem iného privítal množstvo hostí z oblasti športu, primátorov našich miest ako aj zástupcov VÚC Trenčín. Neskôr predseda Okresného združenia telesnej kultúry Viliam Ugróczy zhodnotil uplynulý športový rok a potom sa pristúpilo k samotnému aktu oceňovania.

V kategórii dospelých bol vyhlásený ako najúspešnejší športovec prievidzského okresu za rok 2003 kickboxer Vladimír Idranyi z ŠK Kickbox Idranyi. Za hodnotené obdobie sa stal vicemajstrom Európy, bronzovým medailistom z majstrovstiev sveta, víťazom slovenského pohára v kickboxe a majstrom republiky. Do pätice najúspešnejších športovcov prievidzského okresu za vlaňajší rok boli ďalej v abecednom poradí zaradení: hokejista Juraj Dušička z MŠHK Prievidza, vodný pólista Marián Grman z NCHZ Nováky, rýchlostný kanoista Radoslav Rus z KRK DAK Kiaba Nováky a cyklistka Jana Števková z CK KPN Real Prievidza.

V kategórii mládeže sa najúspešnejšou športovkyňou okresu za rok 2003 stala rýchlostná kanoistka Ivana Kmeťová z KRK DAK Kiaba Nováky, ktorá si na majstrovstvách sveta juniorov vybojovala šiestu priečku v K-1, taktiež je za rok 2003 juniorskou majsterkou republiky v K-1 a trojnásobnou ženskou šampiónkou Slovenska. V kategórii mládeže boli ďalej ocenení: zápasník Jaroslav Bahníček zo ZK Baník Prievidza, rýchlostný kanoista Ľubomír Hagara ml. z KRK DAK Kiaba Nováky, šípkar Filip Škteľ z Mamutíka Handlová a atlét Martin Urbanovský z AK Baník Prievidza.

Najúspešnejším mládežníckym kolektívom sa stalo družstvo kadetiek BK Palimpex Prievidza, najúspešnejším celkom v kategórii dospelých vodní pólisti NCHZ Nováky. Najúspešnejším trénerom mládeže bol vyhlásený Ján Pavlák, tréner kadetiek BK Palimpex Prievidza a kategórie dospelých Ladislav Idranyi st. z ŠK Kickbox Idranyi.

Z radou funkcionárov si ocenenia prevzali dvaja turistickí nadšenci Anton Tisaj z odboru turistiky TJ Magura Poruba a Koloman Matuška, člen OR klubu slovenských turistov. Zvláštne ocenenia boli udelené: primátorovi Prievidze Jánovi Bodnárovi, tajomníčke Komisie kultúry, vzdelávania a športu pri MsZ v Bojniciach Helene Dadíkovej, poslancovi VÚC Trenčín a MsZ v Prievidzi Jánovi Kotianovi st., členovi tenisového klubu NCHZ Nováky Dominikovi Huttovi, členovi ZK Baník Prievidza Ladislavovi Skarbovi (všetkým za výrazný podiel na rozvoji telesnej kultúry v okrese Prievidza), biatlonistovi Miroslavovi Matiaškovi (za dosiahnuté úspechy na majstrovstvách sveta juniorov) a najúspešnejšej škole v okrese Prievidza v športových súťažiach - III. ZŠ Sama Chalupku. Za propagáciu myšlienok Fair-play a za celoživotné pôsobenie v ich duchu boli ocenení: telesne postihnutý športovec Jozef Miština, futbalový funkcionár Slovana Čavoj Ján Cibulka a funkcionár a tréner prievidzského volejbalu Jozef Ugróczy.

O dosiahnutých úspechoch ocenených športovcov v roku 2003 sa dočítate v budúcom čísle Prieboja. Branislav BUCÁK

Text k foto: V kategórii dospelých boli ocenení, zľava: Vladimír Idranyi, Juraj Dušička (cenu prevzala jeho mama Viera Dušičková), Marián Grman, Radoslav Rus a Jana Števková (cenu prevzal manažér CK KPN Real Prievidza Rastislav Kubovič). Snímka: buc

Nechajte si posielať prehľad najdôležitejších správ e-mailom

Inzercia - Tlačové správy

1. Ako môžete zastaviť dýchavičnosť pri covide a po jeho prekonaní?
  2. 5 najčastejších dôvodov, pre ktoré sa v noci budíme
  3. Spoznajte Olomouc – univerzitné mesto a svoju budúcnosť
  4. Čo napĺňa v práci úspešné ženy v jednej z najznámejších firiem?
  5. Porsche sa rozrastá o nový shooting brake Taycan Cross Turismo
  6. Ostrov Saona pri Dominikánskej republike je pravý karibský raj
  7. Nové číslo Historickej revue
  8. Oplatí sa teraz kupovať byt alebo je lepšie si počkať?
  9. Petra Vlhová venuje svoju prilbu do súťaže pre Plamienok
  10. Skutočná vanilka a čokoláda. Čo robí potraviny kvalitnými?
  1. Metropolis sa stane ikonickou stavbou, jej obyvatelia budú pyšní
  2. Čo napĺňa v práci úspešné ženy v jednej z najznámejších firiem?
  3. Svieže jarné ceny v PLANEO Elektro sú aj v marci extra výhodné
  4. Ako môžete zastaviť dýchavičnosť pri covide a po jeho prekonaní?
  5. Ostrov Saona pri Dominikánskej republike je pravý karibský raj
  6. Porsche sa rozrastá o nový shooting brake Taycan Cross Turismo
  7. Nové číslo Historickej revue
  8. Veolia dostala exkluzívne do správy projekt SKY PARK
  9. AS EUBA vyhlasuje protest proti novele zákona o VŠ
  10. Firmy sa spojili s učiteľmi, rozhodli sa pomôcť chudobným žiakom
  1. Oplatí sa teraz kupovať byt alebo je lepšie si počkať? 25 969
  2. Korona zlacňuje elektroniku. Tento týždeň je až o 50 % lacnejšia 15 359
  3. Skutočná vanilka a čokoláda. Čo robí potraviny kvalitnými? 13 170
  4. Ostrov Saona pri Dominikánskej republike je pravý karibský raj 12 871
  5. 5 najčastejších dôvodov, pre ktoré sa v noci budíme 10 950
  6. AGEL spustil testovanie expresnými PCR testami 8 640
  7. Denník SME spolu s knihou Rozhovory o ľudskom tele 8 448
  8. Nové číslo Historickej revue 8 255
  9. Telo v karanténe, jar a domácnosť, rozhovor s Denisou Dvončovou 8 086
  10. Ako môžete zastaviť dýchavičnosť pri covide a po jeho prekonaní? 7 063
Skryť Vypnúť reklamu

Hlavné správy z Správy Prievidza a Bojnice - aktuálne spravodajstvo na dnes| MY Horná Nitra

Počas uplynulého víkendu sa konalo ďalšie kolo skríningového testovania. Viaceré obce už zverejnili jeho výsledky.

3 h

Handlovská nemocnica má aktuálnu pandemickú situáciu pod kontrolou.

mestský úrad Handlová

Seniori či obyvatelia Handlovej v karanténe môžu mesto opäť požiadať o zabezpečenie nákupu základných životných potrieb. Samospráva na tento účel obnovila telefonickú linku.

Ilustračné foto.

Nové didaktické pomôcky a detské knihy dostane štvorica materských škôl (MŠ) v Prievidzi. Škôlky na ich kúpu získali dotáciu od Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR.

Najčítanejšie články MyRegiony.sk

V okrese Topoľčany za sobotu otestovali 15 270 ľudí, z toho bolo 27 pozitívnych prípadov. Informáciu priniesla prednostka Okresného úradu v Topoľčanoch Dagmar Kačíreková.

23 h

Priletela zo Zanzibaru.

22 h

Miera pozitivity je najvyššia počas tohtoročného testovania.

13 h

Ministerstvo zdravotníctva zatiaľ nepovedalo, kde sa dvojica nakazila, ani kde presne sa nachádza.

23 h

Už ste čítali?